NADYNO   ELECTRONICS

— voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service —

DROGEN

Het Sensitive Drying system waarmee een groot aantal drogers zijn uitgerust, zorgt voor een constante luchtstroom en temperatuur waardoor het wasgoed zeer efficiënt, en dus snel, gedroogd wordt. De unieke trommelstructuur zorgt ervoor dat zelfs de meest kwetsbare stoffen zo minimaal mogelijk slijten.

Met de speciale wolkorf – een soort wasrek waarop de kleding kan worden gelegd – kunnen wollen truien voortaan ook in de wasdroger.

Dat scheelt een hoop tijd.

 

Hoe reinig ik de filters van mijn droogautomaat?

 

 

In de droogautomaat bevindt zich een pluisjesfilter in de buurt van de vuldeur. Deze filter dient na elke droogcyclus gereinigd te worden.

 

Op de filter stapelen er zich pluisjes op die verwijderd moeten worden.

De filter schuift makkelijk naar buiten en kan zo worden schoongeveegd. en kan zo worden schoongeveegd.

 

Bij condensatiedroogautomaten dient de condensor-unit éénmaal per maand of na 20 droogcycli te worden gereinigd.

Indien dit niet gebeurt, zal het toestel melden dat de filter gereinigd moet worden en zal het droogresultaat negatief beďnvloed worden.

 

Nadat u het apparaat hebt uitgeschakeld kan de filter verwijderd worden door de lade te openen.

De klep van de lade en de omringende zone kunnen met een doek worden schoongeveegd. te worden gereinigd. Indien dit niet gebeurt, zal het toestel melden dat de filter gereinigd moet worden en zal het droogresultaat negatief beďnvloed worden.

 

Nadat u het apparaat hebt uitgeschakeld kan de filter verwijderd worden door de lade te openen.

De klep van de lade en de omringende zone kunnen met een doek worden schoongeveegd.

De filter zelf dient onder stromend water in de gootsteen te worden gereinigd.

De buitenkant kan met een doek worden schoongeveegd.

Ook de afsluiting dient te worden gereinigd, om er zeker van te zijn dat er geen lekken ontstaan wanneer de filter teruggeplaatst is.

De buitenkant kan met een doek worden schoongeveegd. Ook de afsluiting dient te worden gereinigd, om er zeker van te zijn dat er geen lekken ontstaan wanneer de filter teruggeplaatst is.

 

De filter moet dan weer in de lade geplaatst worden. Zie erop toe dat de unit volledig is ingeduwd, anders zal de droogautomaat niet starten.

STRIJKEN

Leg twee handdoeken op elkaar als u ze strijkt.

Of vouw een tafelkleed dubbel. De krachtige stoom van een Stoomstation is zonder meer sterk genoeg voor twee lagen en u bespaart hierdoor twee keer zoveel tijd.

 

Hang kleren na het strijken direct netjes op. Door de hitte die het ijzer op de kleren heeft overgedragen, kreuken de warme kleren nog gemakkelijk wanneer u ze slordig opvouwt.

 

 

Telefoon: 0487/46 31 58
Voor informatie mail naar
info@nadynoelectronics.be